Algemeen

19 december 2015

Wijziging in ophalen oud papier buitengebied

Wijziging in ophalen oud papier buitengebied

DIJKHOEK – In verband met de naderende jaarwisseling zullen de leden van de Folkloristische dansgroep De Diekhookse Klumpkes dit jaar het oud papier in december vanaf de bekende adressen in het buitengebied ophalen op maandag 28 december a.s. in plaats van op zaterdag 26 december 2015.
In de periode van 29 december 2015 t/m 3 januari 2016 is – om veiligheidsredenen – geen papiercontainer aanwezig op de standplaats bij Buitencentrum Kerkemeijer. Er kan derhalve in deze periode evenmin papier worden gebracht.
Na 3 januari 2016 zal een nieuwe container worden geplaatst.
Vanaf januari 2016 zullen de Diekhookse Klumpkes weer elke laatste zaterdag van de maand het oud-papier komen ophalen op de bekende adressen in het buitengebied van Dijkhoek en Heure.
Intussen zijn de leden van de Diekhookse Klumpkes ook druk met andere activiteiten. Diverse optredens in 2016 staan inmiddels al gepland, in binnen- en buitenland. Vanaf 18 januari 2016 gaan ook de oefenavonden gewoon door, om de week op maandagavond vanaf 20.30 uur bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo. Heeft u interesse? Kom gerust vrijblijvend kijken!
De Diekhookse Klumpkes verzoeken iedereen rekening te houden met de gewijzigde inzameldatum van het oud-papier en wensen allen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook