Algemeen
Haarlo

28 december 2015

Alle wegen in Haarlo opengesteld tijdens kerstvakantie

Alle wegen in Haarlo opengesteld tijdens kerstvakantie

HAARLO – De dorpskern van Haarlo krijgt een nieuwe inrichting. De afgelopen tijd hebben nutsbedrijven al het nodige werk gedaan in de Scholtenweg en de Eibergseweg. Haarlo is voor het doorgaande verkeer hiervoor helemaal afgesloten. Van 19 december tot 11 januari wordt er niet gewerkt en zal Haarlo weer bereikbaar zijn voor alle verkeer. De omleidingsroute wordt er in deze periode afgehaald.
Vanaf 11 januari wordt er weer volop aan de Eibergseweg in Haarlo gewerkt. Ook de omleidingsroute voor het doorgaande verkeer zal weer ingesteld zijn. Vitens en Liander gaan de waterleiding en alle stroomkabels vervangen in de Eibergseweg. Direct hierop volgt vervanging van de riolering en het straatwerk.
Na de Scholtenweg wordt een deel van de Wolinkweg tot aan de school opgepakt. Het deel voor de school vernieuwen we in de meivakantie. De Scholtenweg is eind februari klaar, de Wolinkweg en Eibergseweg voor het Pinksterweekend in mei. Het riool- en straatwerk in de Borculoseweg is gepland in mei en juni 2016. Vooruitlopend hierop zal in het voorjaar de waterleiding worden vervangen.
De verwachting is dat alle werkzaamheden klaar zijn voor het zomerfeest van 2016.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook