Algemeen

28 december 2015

Huldiging tijdens kampioensbal op 11 februari 2016

Huldiging tijdens kampioensbal op 11 februari 2016

BORCULO – Ook in 2016 wordt er aandacht besteedt aan de kampioenen van 2015. Bij de huldiging in het gemeentehuis worden de sporters op het gebied van fietscross, zwemmen, atletiek, turnen, streetdance, trampolinespringen, schieten, kempo enz. in het zonnetje gezet. Maar ook prestaties bij boerengolf en behendigheid met honden komen in aanmerking voor de huldiging.
Kampioenen kunnen gehuldigd worden als: – de persoon of het team is inwoner van of gevestigd in de gemeente Berkelland (geldt ook voor Berkellandse inwoners die
deel uitmaken van een Nederlands team). – de persoon of het team heeft een eerste, tweede of derde prijs gehaald tijdens een Nationaal, Europees of wereldkampioenschap of Olympische Spelen. – het kampioenschap is erkend door een (landelijke) bond. – de prestatie moet door de persoon of het team zelf verricht zijn; vanwege de prestatie van bijvoorbeeld een rashond of bijzondere vogel komt de eigenaar niet in aanmerking.
Om niemand over te slaan roept de gemeente Berkelland op inwoners van onze gemeente kampioenen uit het jaar 2015 via een formulier aan te melden. Het formulier is te vinden op de website www.gemeenteberkelland.nl. U kunt het ook opvragen via telefoonnummer 0545-250 250. U kunt het formulier tot 13 januari 2016 insturen. E-mailen kan ook, zorg dan dat alle gegevens en uw motivatie in de e-mail staan. Het e-mailadres is: d.schuurman@gemeenteberkelland.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook