Home » Algemeen » Informatiebijeenkomst over G-(jeugd)voetbal Heracles stadion
Algemeen

29 december 2015

Informatiebijeenkomst over G-(jeugd)voetbal Heracles stadion

Informatiebijeenkomst over G-(jeugd)voetbal Heracles stadion

BORCULO / ALMELO – Op zaterdag 23 januari 2016 organiseert Stichting Doelpunt in samenwerking met Heracles Almelo, de KNVB en Nijha een informatiebijeenkomst voor voetbalverenigingen over G-(jeugd)voetbal. Deze avond is bedoeld voor bestuurders van voetbalverenigingen uit de regio Almelo, Achterhoek en Twente die meer willen weten over de mogelijkheden voor het aanbieden van G-(jeugd)voetbal (zelfstandig of eventueel samen met een nabijgelegen voetbalvereniging).
Ook bestuurders van voetbalverenigingen uit deze regio die al G-(jeugd)voetbal aanbieden, worden van harte uitgenodigd aanwezig te zijn om hun ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. De bijeenkomst vindt plaats in het geheel vernieuwde stadion van Heracles Almelo.
Programma 23 januari 2016:
Om 17.00 uur zal de bijeenkomst starten met diverse sprekers. Stichting Doelpunt vertelt over haar activiteiten en het belang van G-(jeugd)voetbal. De KNVB kan clubs ondersteunen bij het opzetten van G-voetbal, en zal aangeven welke mogelijkheden er zijn. Nijha vertelt over het belang van bewegen en het daarbij passend materiaalgebruik voor onder andere sporters met een beperking.
Heracles – De Graafschap
Na afloop van het programma heeft u de mogelijkheid om de wedstrijd Heracles – De Graafschap te bekijken. De aftrap van deze wedstrijd is om 18.30 uur. In de rust van de wedstrijd wordt u een drankje aangeboden door Stichting Doelpunt. Aan het bezoek van deze bijeenkomst en de wedstrijd zijn geen kosten verbonden.
Bent u bestuurder van een voetbalvereniging uit de regio Almelo, Achterhoek of Twente en wilt u deze bijeenkomst bezoeken? Meld u dan vóór 10 januari 2016 aan door een mail te sturen naar info@stichtingdoel.com. Vergeet niet om de naam van uw vereniging in de mail te zetten en de namen van de aanwezige personen. Meer informatie kunt u vinden via www.stichtingdoel.com

Advertentie:

Booking.com

Lees ook