Algemeen

29 december 2015

Extra aandacht voor Senseo apparaten bij Repair Café Borculo

Extra aandacht voor Senseo apparaten bij Repair Café Borculo

BORCULO – Woensdag 13 januari staat bij Repair Cafe Borculo in het teken van Senseo reparaties. Veel mensen denken dat een Senseo apparaat niet te repareren is, maar dat is wat de fabrikant ons wil doen geloven. In het bestaan van Repair Café Borculo zijn inmiddels tientallen Senseo’s met succes gerepareerd. Een vaak voorkomend euvel is dat het apparaat plotseling nog maar halve kopjes koffie levert of dat het apparaat direct na inschakeling zichzelf weer uitschakelt. Dit is relatief eenvoudig te verhelpen.
Natuurlijk wordt er op woensdag 13 januari ook weer allerhande huis,- tuin, en keuken apparaten gerepareerd, vakkundig kleding versteld, horloge batterijen vervangen en worden botte gereedschappen, scharen en keukenmessen geslepen. Het slijpwerk neemt de laatste maanden een grote vlucht. Zeker wanneer straks de tuingereedschappen weer uit de kast worden gehaald, is het wel zo prettig dat er direct goed mee gewerkt kan worden. Ook met elektrische heggenscharen kunt u terecht. De snijbladen worden geslepen en aandrijfwerk van de machine wordt schoongemaakt en nieuw gevet.
Repair Café Borculo is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Borculo, Haarlo, Geesteren en Gelselaar en omstreken, en is met name bedoeld voor hen die het repareren niet (meer) kunnen. De reparaties en het verstelwerk zijn gratis. De eventueel gebruikte onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. De bezoekers kunnen meekijken met de reparatie of tegen een kleine prijs een kop koffie gebruiken in het naastgelegen eetcafé De Hoeksteen. Hiervoor krijgt men een reductiebon bij de receptie van het Repair Café.
Plaats en tijd van handeling: woensdag 13 januari, verder elke 2e woensdag van de maand van 13.00 -17.00 én van 18.30 – 21.00 uur in De Schuur, eetcafé De Hoeksteen, Steenstraat 3, 7271 BN Borculo. Info: repaircafeborculo@kpnmail.nl of 06-57 977 625.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook