Algemeen
Uncategorized

5 januari 2016

Derk Schutten 75 jaar lid van v.v. Reünie

Derk Schutten 75 jaar lid van v.v. Reünie

BORCULO – Traditiegetrouw werden ook dit jaar op de nieuwjaarsreceptie van v.v. Reünie de trouwe leden in het zonnetje gezet en er was dit jaar weer een heel bijzonder lidmaatschap: Derk Schutten vierde zijn 75 jarig jubileum.
Vroeger maakte hij deel uit van het elftal dat in de 2de klasse speelde en was hij een begenadigd technicus. En nog steeds is hij actief voor zijn Reünie: als lid van de woensdagochtendploeg knapt hij met een grote precisie allerlei klussen op , terwijl er hij voor de aanvang van het seizoen voor zorgt, dat de lijnen keurig op het veld staan. Elk weekend bezoekt hij trouw alle jeugdwedstrijden, waarbij de grote belangstelling uitgaat naar zijn kleinzoon, keeper van de A junioren. En op zondag is hij ook nog eens te vinden langs de lijn bij Reünie 1.
Derk weet de weg naar de Wildbaan nog meer dan goed te vinden en het was dan ook zeer terecht, dat Reünie voorzitter Thijs Bouwhuis hem in het zonnetje zette. Naast een roodwit Reünie boeket, kreeg hij een tinnen bord met inscriptie.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook