Algemeen
Sport

5 januari 2016

Prima overwinning HCR Prinsen op Eekhoorn

Prima overwinning HCR Prinsen op Eekhoorn

HAARLO – De driebandenspelers van HCR Prinsen zijn het nieuwe jaar goed begonnen. In eigen huis nam het team van Dinand Prinsen met 6-2 revanche op de eerder 1-7 nederlaag in Oosterhout tegen Eekhoorn.
De thuisclub begon deze wedstrijd uitstekend door overwinningen van Anno de Kleine op de jonge Belg Kenny Miatton en van Jelle Pijl op captain Jerry Hermans. De Kleine boekte een regelmatige 50-30 overwinning in 43 beurten, maar de Hengeloër Pijl had toch 52 beurten nodig om met 50-42 aan het langste eind te trekken.
In het tweede deel van de wedstrijd nam Dick Jaspers revanche op Frans van Kuijk door deze met 50-19 in 19 beurten te verslaan. Jaspers speelde bijna de gehele wedstrijd met een moyenne van rond de drie, maar had toch voor de laatste zeven caramboles vijf beurten nodig waardoor zijn moyenne net onder de drie uitkwam.
De enige verliespartij kwam op naam van Christian Rudolph. De Duitser die voor de tweede keer in actie kwam voor het team uit Haarlo kon geen vat krijgen op het spel van Kurt Ceulemans, die naast zelf te scoren ook goed verdedigde. En genoegen moest nemen met een 26-50 nederlaag in 28 beurten.
“Door deze overwinning en het punten verlies van Holland Mineraal/Bousema en A1 Biljarts hebben we meer zicht gekregen op het bereiken van de vierde play-off plaats”, aldus Prinsen na afloop.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook