Algemeen

6 januari 2016

Zeer drukke nieuwjaarsreceptie bij Reünie

Zeer drukke nieuwjaarsreceptie bij Reünie

BORCULO – Het was druk, heel erg druk in de kantine op Sportpark “de Wildbaan” tijdens de nieuwjaarsreceptie, leden, ereleden, sponsoren en supporters, velen hadden de weg naar de voetbalvelden van Reünie gevonden.
Voorafgaande aan de nieuwjaarsbijeenkomst speelde het 3de elftal tegen een combinatieteam van de A en B junioren. En daar het best lekker weer geworden was, was het redelijk druk langs de lijn.
Nadat voorzitter Thijs Bouwhuis iedereen welkom had geheten nam hij het voorbije jaar door en daarna richtte hij zijn blik naar de toekomst. Ook waren er 9 jubilarissen : 25 jaar lid waren Ton Reukers ( helaas afwezig), Gerard ten Bras en Wim Sprukkelhorst. 40 jaar lid zin: Robert Steg, Jan Eshuis, René Raaben, Edwin Dijkman en Hedwig Bijenhof en zoals al apart vermeld 75 jaar lid: Derk Schutten. Natuurlijk bedankte hij alle sponsoren, want zonder hen is het maar moeilijk overleven. Ook de vele vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet voor Reünie. Hierna bracht Thijs met alle aanwezigen een toast uit op het jaar 2016 en op Reünie en bleef het nog een hele tijd gezellig in onze kantine

Advertentie:

Booking.com

Lees ook