Home » Algemeen » Medaille regen voor Acro Borchlo
Algemeen
Borculo
Sport

11 januari 2016

Medaille regen voor Acro Borchlo

Medaille regen voor Acro Borchlo

BORCULO – Zaterdag 9 januari was de 1e plaatsingswedstrijd in Groenlo. G.V. Borchlo deed met maar liefst 9 teams mee. Als eerste mochten de junioren zich presenteren. Iris en Jils hebben een mooie oefening laten zien, maar kwamen helaas net niet op het podium.
Anne en Isolde hebben laten zien dat ze hard hebben gewerkt en dit werd beloond met een 2e plaats. Ook Hester en Janne hebben laten zien wat ze kunnen en zij eindigden op de 1e plaats. De enige dames-groep die namens G.V. Borchlo uit kwam, was het trio Lotte, Demi & Jette. Met een super mooie oefening zijn ze op de 3e plaats geëindigd.
In het 2e wedstrijddeel was het de beurt aan de senioren. Dominique en Esmé hebben een hele strakke oefening laten zien en die werd beloond met een 3e plaats. Daarna was het de beurt van Wieke en Nicole. Ze hebben een grote vooruitgang laten zien in hun oefening.
Ook Marith en Elin hebben het heel goed gedaan. Met zeer strakke onderdelen hebben ze een goede prestatie neergezet. In het 3e wedstrijdblok waren Céline en Charis aan de beurt. De zenuwen sloegen een beetje toe maar desondanks hebben ze hele nette onderdelen laten zien. Ook Hilde en Yrsa hebben een strakke oefening neergezet en deze werd beloond met een 2e plaats.
Kortom, 5 van de 9 teams hebben een medaille gewonnen. Een heel succesvolle dag voor G.V. Borchlo!
Medaille regen voor Acro Borchlo-3
Medaille regen voor Acro Borchlo-2
Medaille regen voor Acro Borchlo-1

Advertentie:

Booking.com

Lees ook