Algemeen
Borculo
Sport

14 januari 2016

Geslaagde Vriendjes en Vriendinnetjestraining bij Olympia

Geslaagde Vriendjes en Vriendinnetjestraining bij Olympia

BORCULO – Dinsdag 12 januari jl. hield KV Olympia’22 een speciale Vriendjes- en Vriendinnetjestrainingen voor de F- E en D jeugd, Bijna alle kinderen hadden iemand meegenomen en zo liepen er onder leiding van de enthousiaste trainers ongeveer 30 kinderen rond.
Er werd begonnen met een warming-up, gevolgd door een leuk tikspel. Toen alle kinderen warm genoeg waren werden de ballen erbij gepakt. In tweetallen werd er ingegooid en overgespeeld. Vervolgens was het tijd voor een circuitje. Op elk veld konden groepjes kinderen kennismaken met de verschillende aspecten van het korfbalspel, zoals het vangen, gooien, het scoren en natuurlijk het wedstrijdje spelen.
Mocht je deze week gemist hebben dan is dat geen probleem. Medio 2016 wordt er wederom vriendjes en vriendinnetjes in de gelegenheid gesteld om een keer vrijblijvend mee te trainen.
Wil je kennis maken met de korfbalsport? Dat kan natuurlijk ook tijdens het reguliere seizoen. Kinderen vanaf 6 jaar die interesse hebben in het korfbalspel mogen 4x gratis meetrainen op dinsdagavond van 18.00-19.00 uur. U kunt zich via ehuinink@live.nl opgeven of via dit adres nadere informatie opvragen.
Neem voor een gratis proeftraining contact op met Jorrit Schuurman 06-47020132 of Ard Timmerije 06-46223554

Advertentie:

Booking.com

Lees ook