Algemeen
Borculo

20 januari 2016

Anneriet Meerema gast bij koffieochtend Erve Zurel

Anneriet Meerema gast bij koffieochtend Erve Zurel

BORCULO – “De tafel van 10” Koffie ochtend met iets extra’s. Dinsdag 2 februari is er weer de maandelijkse koffie ochtend bij Erve Zurel. Gastspreker is deze keer Anneriet Meerema uit Borculo. Zij is Detox Coach en ze neemt je mee terug naar de basis. Tijdens de koffieochtend vertelt Anneriet over haar Passie:
“Ontdek hoe je met de juiste voeding je beter kunt gaan voelen!”
Het nieuwe jaar is dé juiste tijd om een detox in te plannen, zodat je fit en energiek het voorjaar in gaat. Detox betekent letterlijk het verwijderen van opgehoopte gifstoffen uit je lichaam. Door je spijsvertering rust te geven, stimuleer je het natuurlijke schoonmaakproces van je lichaam. Je blijft gewoon eten en kiest bewust de juiste voeding.
Anneriet Meerema werkt met de richtlijnen van Jacqueline van Lieshout, schrijfster van “In 28 dagen van gifbelt naar tempel”, de ultieme gids voor succesvol ontgiften. Het programma inspireert je om je eigen voedingspatroon onder de loep te nemen en beter te kiezen. Vervolgens ga je ervaren dat je meer geniet van lekker eten én van een gezond lichaam. Je gaat op een leuke en leerzame manier aan de slag met voeding die je lichaam reinigt, sterkt en een energiestoot geeft.
Het doel van de koffieochtend is om vrouwen uit de regio met elkaar in contact te brengen, elkaar te leren kennen, kennis uit te wisselen en te inspireren.
Praktische informatie
Aanvangstijd is 09.30 tot 11.30 uur
Locatie: Erve Zurel Platvoetsdijk 9-11 7271 NE Borculo
Kosten: Vrijwilliger bijdrage
Voor meer informatie bezoek www.ervezurel.nl of bel Clare: 0651573871.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook