Algemeen
Borculo
Featured

22 januari 2016

Feestprogramma Paasvuur Borculo

Feestprogramma Paasvuur Borculo

BORCULO – In het weekend van 26 t/m 28 maart is het weer feest bij Buitencentrum Kerkemeijer. Net als voorgaande edities is er ook ruim aandacht besteed aan een mooi muzikaal programma voor jong en oud.
Zaterdag
Voor de zaterdagavond staan twee acts geprogrammeerd.
– De Pianoco’s (met Jacko Zieverink) zullen (classic) rock combineren met Nederlandstalige nummers.
– DJ Christo (Disco Kings) zal hedendaagse muziek combineren met dance classics.
Uiteraard wordt de zaal weer mooi aangekleed.
Het programma begint om 21.00 uur en de entree bedraagt € 5,-.
Zondag
De zondagavond, het traditionele paasfeest, wordt gestart met een kinderfeest voor alle kinderen van de basisscholen. Vanaf 19:00 zijn ze met hun ouders, opa’s en oma’s van harte uitgenodigd in het voorcafé voor een spetterend pre-party paasvuurfeestje. Om 20:30 wordt er gezamelijk gelopen naar het paasvuur om het vuur te ontsteken.
Als het paasvuur brand zijn de kinderen en ouders/verzorgers nog van harte welkom in het voorcafé waar tot 22:30 nog een gezellig feestje gebouwd kan worden. Voor de oudere jeugd begint vanaf 21:00 de party in de hardstyle schuur met medewerking van DJ Lars en in de live zaal staat de band Hike 2.0. Na 22:30 zal DJ Skepers in het feestcafé op zijn eigen wijze erop los knappen.
Kaarten kosten in de voorverkoop € 6,- en aan de kassa € 8,-. Het programma voor de basisschoolkinderen is gratis te bezoeken.
Maandag
Line Dance Festival
De voorverkoop voor het Paasvuurfeest zal begin maart starten. Meer informatie over het feestprogramma is te vinden op de site www.kerkemeijer.nl. Voor meer informatie over het paasvuur kunt u terecht bij Wim Nieuwenhuis, tel: 06-515 42 860 of Henk Menger, tel: 0573-452859.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook