Algemeen
Borculo

22 januari 2016

Henk van der Weij erelid van kegelclub ‘de Kennel’

Henk van der Weij erelid van kegelclub ‘de Kennel’

BORCULO – Tijdens de algemene ledenvergadering op 19 januari jl. is Henk van der Weij benoemd tot erelid van kegelclub ‘de Kennel’. “Een mooi begin van het jaar waarin de club zijn 50-jarig jubileum viert”, aldus voorzitter Anton Giesen.
Henk van der Weij is al 38 jaar lang lid van ‘de Kennel’ en is met zijn 78 jaar tevens het oudste en langst zittende lid van de club. Hij heeft 24 jaar deel uitgemaakt van het bestuur, waarvan 10 jaar als voorzitter. Daarnaast is hij jaren lang voorzitter geweest van de Borculose Kegel Federatie (BKF). Ook als actieve kegelaar stond hij zijn mannetje. Maar liefst 11x was hij clubkampioen en het Borculo’s kampioenschap in de hoogste categorie heren van de BKF won hij 4x.
Volledig verdient en onder luid applaus van de vergadering werd de oorkonde, horende bij het erelidmaatschap, door voorzitter Anton Giesen overhandigd.
Kegelclub ‘de Kennel’ heeft het afgelopen jaar, na een aantal jaren van krimp, weer een flinke groei doorgemaakt en start het jubileumjaar met 20 leden. Er wordt gekegeld op dinsdagavond bij HCR Berkelpalace. Nieuwe leden zijn uiteraard welkom en kunnen zich melden bij secretaris Martin Textor.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook