Algemeen
Borculo

26 januari 2016

Grote drukte bij Repair Café Borculo door Senseo reparaties

Grote drukte bij Repair Café Borculo door Senseo reparaties

BORCULO – Woensdag 13 januari stond bij Repair Café Borculo in het teken van Senseo reparaties. Al voor de opening om 13.00 uur meldden zich de eerste bezoekers met defecte Senseo apparaten.
Klachten dat het apparaat nog maar halve kopjes koffie levert, zichzelf na inschakelen direct weer uitschakelt, defecte boilers en kleppen; alles kwam voorbij. Bijna alle Senseo’s zijn evenals andere huis,- tuin,- en keuken apparaten succesvol gerepareerd en botte gereedschappen scherp gemaakt.
Op woensdag 10 februari worden er ook weer Senseo’s en allerhande huis,- tuin, en keuken apparaten gerepareerd, vakkundig kleding versteld, horlogebatterijen vervangen en worden botte gereedschappen, scharen en keukenmessen geslepen. Ook met elektrische heggenscharen kunt u terecht. De snijbladen worden geslepen en aandrijfwerk van de machine wordt nieuw gevet.
Repair Café Borculo is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Borculo, Ruurlo, Neede, Eibergen en omgeving en is met name bedoeld voor hen die het repareren niet (meer) kunnen. De reparaties en het verstelwerk zijn gratis. De eventueel gebruikte onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. De bezoekers kunnen meekijken met de reparatie of tegen een kleine prijs een kop koffie gebruiken in het naastgelegen eetcafé De Hoeksteen. Hiervoor krijgt men een reductiebon bij de receptie van het Repair Café.
Plaats en tijd van handeling: woensdag 10 februari, verder elke 2e woensdag van de maand van 13.00 -17.00 én van 18.30 – 21.00 uur in De Schuur, eetcafé De Hoeksteen, Steenstraat 3, 7271 BN Borculo. Info: repaircafeborculo@kpnmail.nl of 06-57 977 625.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook