Algemeen
Borculo

30 januari 2016

14e editie Valentijnsconcert in Joriskerk Borculo

14e editie Valentijnsconcert in Joriskerk Borculo

BORCULO – Zondag 14 februari wordt er weer het traditionele Valentijnsconcert gehouden in de Joriskerk aan het Muraltplein in Borculo. Het concert begint om 14.30 uur en om 14.00 uur gaat de kerk open. Het concert duurt ongeveer anderhalf uur en er is geen pauze. De toegang is gratis, maar een bijdrage aan het eind van het concert wordt zeer op prijs gesteld.
Programma
De Stichting Behoud Hervormde Kerk Borculo is er weer in geslaagd een aantrekkelijk en gevarieerd programma samen te stellen. Er wordt medewerking verleend door:
– Vocal Group EigenWijs uit Lochem
– Meidengroep @-Seven uit Ruulo
– Slagwerkgroep Concordia Beltrum
De Vocal Group EigenWijs onder leiding van Rogier IJmker en op de piano begeleid door Bram Verhagen bestaat uit dertien zangers/zangeressen. Het is een enthousiast en gedreven gezelschap dat diverse muziekstijlen ten gehore brengt: popsongs, close harmony en jazz. Voor dit concert is gekozen voor o.a. Be still mij heart, Nature boy, Walking in the air. EigenWijs concentreert zich niet alleen op het zingen, maar ook de presentatie en uitstraling op het podium krijgen de nodige aandacht. Contact met publiek, een wisselwerking, een vonk laten overslaan, een balans tussen kijken en luisteren zijn kenmerkend voor EigenWijs.
Meidengroep @-Seven heeft zeventien jonge, enthousiaste, muzikale meiden die in twee groepen zijn verdeeld, 12 tot 16 jaar en 16 jaar en ouder. Beide groepen zingen afzonderlijk, maar ook met elkaar. Onder leiding van dirigente en pianiste Carina Numan, die bijna alle arrangementen maakt, zingt het koor voornamelijk een mix van ballads en popsongs. Op dit concert zingen ze o.a. Mag ik dan bij jou, With a little help from my friends, I wanna hold your hand, Alles is liefde. Carina Numan, piano, Jaap van Duren, gitaar en Ruud Assinck, slagwerk, begeleiden het koor.
De Slagwerkgroep Concordia Beltrum, onder de bezielende leiding van Kevin Tolkamp, telt tien jonge zeer enthousiaste leden, die verschillende types slagwerk bespelen. Zij zorgen voor het instrumentale intermezzo met de volgende nummers: Pharrell Williams Medley, Californication, Geronimo en Home.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook