Algemeen
Borculo

30 januari 2016

Alzheimer Café in Borculo over de rol van de huisarts bij dementie

Alzheimer Café in Borculo over de rol van de huisarts bij dementie

BORCULO – De afdeling Achterhoek van Alzheimer Nederland organiseert elke tweede dinsdag van de maand een Alzheimer Café in de gemeente Borculo. Hieronder leest u meer over plaats, tijdstip en het programma van 9 februari a.s.
Deze maand is het thema ‘de rol van de huisarts bij dementie’.
Dr. Berendsen, huisarts in Eibergen is deze avond gastspreker in het Alzheimercafé. Zij vertelt over haar ervaringen met dementie en over wat zij als huisarts kan betekenen voor zowel de persoon met dementie zelf als voor de partner of andere naaste. U krijgt deze avond tevens informatie over de testen die een huisarts kan doen, welke ondersteuning en behandeling hij of zij kan inzetten, hoe het traject van doorwerwijzing verloopt en of er medicijnen zijn die het proces kunnen vertragen. Uiteraard heeft u ook de gelegenheid om vragen te stellen en om de informatiestand van de afdeling te bezoeken.
Een Alzheimer Café is een belangrijk trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen u meemaakt of bezighoudt; over dementie zelf en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. Dit gebeurt allemaal in een gemoedelijke sfeer. De toegang is altijd gratis evenals de koffie en de thee. Voor overige consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd. Zie voor meer informatie de website: www.alzheimer-nederland.nl/achterhoek of bel met de alzheimertelefoon van de afdeling Achterhoek: 06-13514411
Alzheimer Café Borculo
Datum: dinsdag 9 februari
Plaats: Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo.
Tijdstip: Inloop en koffie vanaf 19.00. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook