Algemeen
Borculo

3 februari 2016

Wensen Kerstwensboom in vervulling gebracht

Wensen Kerstwensboom in vervulling gebracht

BORCULO – Naast de vele prijzen die in de maand januari door de Borculose middenstand werden uitgereikt aan diegene die de meeste knalmunten hadden gespaard en ingeleverd werden in de maand januari ook wensen in vervulling gebracht.
Er waren veel wensen ingeleverd bij de kerstwensboom die in december in het centrum van Borculo stond. Bijzonder vaak bleken het wensen voor een ander te zijn. Zo had Lola voor haar ‘mama’ een ontbijtje gewenst. ‘t Vierspan verraste daarom haar moeder (Marloes Kienhuis) met een heerlijk ontbijt.
Ook Stijn Van Herikhuizen had een wens. Deze werd in vervulling gebracht door De Heerlijkheid. Zijn wens was namelijk om met zijn familie lekker uit eten te gaan bij De Heerlijkheid. Een andere wens was ingediend voor Jop Gossink, die wel graag een keer mee wou op een graafmachine. Erwin Frans van Efra kon deze wens voor Jop vervullen.
Ook zoon en dochter van Martha Rutgerink werden verrast. Hun moeder had namelijk voor hen een wens ingeleverd. Daardoor worden ze beiden in het nieuw gestoken door Dokado. Tot slot de wens van de familie te Woerd die in vervulling werd gebracht. Zij krijgen een reischeque van Vakantieexpert aangeboden. Jollande wenste namelijk een lekker dagje uit voor haar man en de familie.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook