Algemeen
Borculo

16 februari 2016

Night of the Knoll’s Part Two

Night of the Knoll’s Part Two

BORCULO – Na een succesvolle eerste editie in 2014 wordt op zaterdag 12 maart aanstaande Night of the Knoll’s – Part Two gehouden. Dit muziekspektakel is een unieke samenwerking tussen de Borculose Blaaskapel de Knollentrekkers en de feestband Plork en de Aannemers.
Wat ooit begon als een gek gedachtenspinsel na een paar glazen bier op de vrijdagavond tijdens de repetitie van de kapel is uitgelopen tot een ‘septemberfeest in maart’. Zo werd de eerste editie door veel bezoekers omschreven. Volop gezelligheid, een goede sfeer en een verrassende muzikale combinatie.
De muziekstijlen van de blaaskapel en feestband liggen ver uit elkaar op het eerste gezicht. Maar met hier en daar een beetje bijschaven en arrangeren is het ook dit jaar weer gelukt om 3 mooie sets samen te stellen. De opzet is hierbij iets anders dan voorheen. Voorzitter Hanjo Willems: “De vorige keer waren het duidelijk drie aparte blokken, dit jaar spelen we in de drie sets veel meer samen. Je zult dus meer muzikanten op het podium zien, de hele avond door. Dus nog meer afwisseling voor het publiek en verrassende muziekstukken.”
Het muziekspektakel wordt gehouden op zaterdag 12 maart in Muziekcentrum Borculo, aanvang 20.30 uur. Kaarten kosten € 10,- in de voorverkoop. Ze zijn online te bestellen via www.knollentrekkers.nl/nightoftheknolls, maar in Borculo ook verkrijgbaar bij “Tabak en Wijn en Zo” en bij “De Hoeksteen. Op de avond zelf aan de kassa betaal je € 12.50
Wil je meer informatie of een kijkje nemen in het fotoalbum van de eerste editie, kijk dan rustig even op de site.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook