Algemeen
Haarlo
Sport

17 februari 2016

Haarlo naar Goirle voor vijfde ronde KNBB beker

Haarlo naar Goirle voor vijfde ronde KNBB beker

HAARLO – De driebandenspelers van HCR Prinsen spelen komende zondag in de vijfde ronde om de KNBB beker beide wedstrijden in Goirle tegen Biljartcentrum Goirle. De winnaar van deze tweeluik plaatst zich voor de finale die van 7 t/m 10 april in Rijsbergen wordt gehouden.
De tegenstander van de Haarlose formatie bezet nu een derde plaats in de tweede divisie poule vier. In de vierde ronde kwam tegenstander Lion van Loon niet opdagen, terwijl HCR Prinsen voor een spannende ontknoping zorgde door in eigen huis TOVV te verslaan.
De bekendste spelers aan de kant van de thuisclub zijn Menno de Vries, captain Roger Spijkers, Luc Royberghs en Ronnie Brands. Manager Dinand Prinsen kan niet over Dick Jaspers en Christian Rudolph die allebei voor hun land in Viersen strijden om de WK driebandentitel voor landen.
Daarom speelt hij deze zondag met Anno de Kleine, Jelle Pijl, Johan Claessen en Raymund Swertz. “Op papier zijn wij natuurlijk de favoriet maar in bekerwedstrijden, die over twee gewonnen setjes gaan, kan een foutje soms nare gevolgen hebben”, weet ook Prinsen.
De partijen van de eerste wedstrijd beginnen zondag om 11:00 uur.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook