Algemeen
Borculo

20 februari 2016

Vrouw staat centraal op Open koffie ochtend Erve Zurel

Vrouw staat centraal op Open koffie ochtend Erve Zurel

BORCULO – Dinsdag 1 maart is er weer de maandelijkse open koffie ochtend bij Erve Zurel in Borculo. Het doel van deze ochtenden is om vrouwen uit de regio met elkaar in contact te brengen, elkaar te leren kennen, kennis uit te wisselen en te inspireren.
Erve Zurel besteed op 8 maart aandacht aan de Internationale dag van de vrouw door middel van een avondprogramma. Om daarop in te haken is het thema van de koffie ochtend op 1 maart “Vrouw-zijn in deze tijd, wat betekent dat voor ons”.
Na een kennismaking rondje, onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekkers, is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen wat vrouw-zijn voor eenieder van ons betekent.
Er is geen vast programma, gewoon gezellig samen zijn. We laten gebeuren wat er zich aandient in een ongedwongen en prettige sfeer”.
“Als ik vrij heb kom ik graag naar deze ochtenden, de openheid en warme sfeer, maakt dat ik me welkom voel. Het is altijd heel gezellig en ik doe toch elke keer weer een hoop inspiratie op. We leren ook veel van onszelf en van elkaar door naar elkaars verhalen te luisteren.” aldus een vaste gast.
Praktische informatie
Dinsdag 1 maart, 09.30 uur – 11.30 uur, Erve Zurel *Platvoetsdijk 9-1, 7271 NE Borculo email: info@ervezurel.nl. Kosten: Vrijwillige bijdrage voor de koffie/thee. Meer informatie op www.ervezurel.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook