Algemeen
Borculo

29 februari 2016

Repair Café Borculo zorgt voor scherp gereedschap

Repair Café Borculo zorgt voor scherp gereedschap

BORCULO – Woensdag 9 maart staat bij Repair Café Borculo in het teken van scherp gereedschap. Vakkundige vrijwilligers slijpen dan huishoudscharen, keukenmessen, snoeischaren, heggenscharen, takkenscharen, kantenknippers, houtbeitels etc. Ook voor het slijpen en nieuw vetten van elektrische heggenscharen kunt u dan terecht. Zeker nu het voorjaar nadert is het wel zo prettig om scherpe tuin gereedschappen voor handen te hebben.
Uiteraard worden er dan ook weer allerhande huis,- tuin,- en keuken apparaten gerepareerd, vakkundig kleding versteld, horlogebatterijen vervangen en defecte Senseo apparaten hersteld.
Repair Café Borculo is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Borculo, Ruurlo, Neede, Eibergen en omgeving en is met name bedoeld voor hen die het repareren niet (meer) kunnen. De reparaties en het verstelwerk zijn gratis. De eventueel gebruikte onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. De bezoekers kunnen meekijken met de reparatie of tegen een kleine prijs een kop koffie gebruiken in het naastgelegen eetcafé De Hoeksteen. Hiervoor krijgt men een reductiebon bij de receptie van het Repair Café.
Plaats en tijd van handeling: woensdag 9 maart, verder elke 2e woensdag van de maand van 13.00 -17.00 én van 18.30 – 21.00 uur in De Schuur, eetcafé De Hoeksteen, Steenstraat 3, 7271 BN Borculo. Informatie: repaircafeborculo@kpnmail.nl of 06-57 977 625.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook