Algemeen
Borculo

29 februari 2016

Internationale Vrouwendag bij Erve Zurel

Internationale Vrouwendag bij Erve Zurel

BORCULO – Onder de titel “Geloof in Jezelf” vindt op dinsag 8 maart as. voor de 5e keer de Internationale Vrouwendag op Erve Zurel in Borculo plaats. Een lustrum dit jaar. Erve Zurel sluit met deze traditie aan bij het internationale concept dat dit jaar voor de 106e keer wordt georganiseerd. Wereldwijd staat de vrouw en het vrouw zijn op deze dag in het middelpunt van de belangstelling.
Eigenaresse Clare Zurel is bevlogen als het gaat om de aandacht voor de vrouw positie van de vrouw. “Ik denk dat de wereld wel wat meer vrouwelijke energie kan gebruiken. De verbondenheid tussen de vrouwen onderling zorgt voor verbinding, saamhorigheid en inspiratie. Daarom organiseren wij op Erve Zurel onder meer de Internationale Vrouwendag, zodat we de vrouw de kans geven om op deze speciale dag extra aandacht aan zichzelf te kunnen geven. Wij doen dat deze keer door middel van een workshop die gericht is op het innerlijke leven van de vrouw. We starten de avond met een lichte maaltijd, zo maken we op een informele manier kennis met elkaar”.
Ook dit jaar is er weer een goed doel aan deze avond verbonden. De opbrengst gaat naar de “Stichting Rajaundha Childrenschool”. Deze school is gevestigd in India en is opgericht door Suus Westen uit Lichtenvoorde.
Karin Oonk is medeorganisator van de Vrouwendag. Zij is al vanaf het begin bij Erve Zurel betrokken en inmiddels de onmisbare rechterhand voor Clare geworden als het gaat om PR en organisatie. “De vrouwendag is echt iets van ons samen. Clare is voor de inhoudelijke “zaken” en ik ben er voor het praktische gedeelte. Samen beslissen we elk jaar welk thema we deze keer onder de aandacht willen brengen. Vorig jaar viel 8 maart op zondag en nu op een dinsdag, dus dat bepaalt ook de tijd die we aan een programma kunnen besteden”.
Naast de Internationale Vrouwendag is Clare ook bezig met haar eigen coachingsprogramma, getiteld Academie Eva. Ook deze activiteit is geheel gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de vrouw met als doel de ultieme innerlijke vrijheid.
De Internationale Vrouwendag start op 8 maart om 17.30 uur met een maaltijd en sluit rond 22.00 uur af. Voor meer informatie en aanmeldingen kan men een email sturen naar: clare@ervezurel.nl. Bellen kan ook: 0545-286872

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook