Algemeen
Gelselaar

29 februari 2016

Gedoe in de Eendracht-kangoeroe op 12 en 19 maart

Gedoe in de Eendracht-kangoeroe op 12 en 19 maart

GELSELAAR – Dit voorjaar wordt door de spelers van De Eendracht de moderne relatiekomedie “Gedoe in de Kangoeroe” opgevoerd. De voorstellingen worden gegeven in zaal Florijn te Gelselaar op de zaterdagen 12 en 19 maart om 20.00 uur. Zaterdag 19 maart is er ook een middagvoorstelling om 14.30 uur.
Bram en Kitty willen samen met haar ouders Niek en Vera onder één dak gaan wonen in een zogenaamde kangoeroewoning. Dat zou heel gezellig kunnen zijn. Het inrichten van de woonruimtes verloopt echter allesbehalve probleemloos. Niek en Vera zijn het nooit met elkaar eens en dat wordt zeker niet beter wanneer Maud van de woninginrichting zich er mee bemoeit. De ex van Bram verschijnt plotseling ten tonele, klusjesman Jan doet meer dan alleen klussen en buurman Cor komt om de haverklap binnenvallen met problemen. Kortom: gedoe in de kangoeroe!
De rollen worden ditmaal gespeeld door Irma van den Pangaart, Gerrit Harderwijk, Harriet te Winkel, Jeroen Nieuwenhuis, Monique Roesink, Patricia Harderwijk, Ruben Hilhorst en Gerard Bannink. Daan Uenk en Mina Reurink verzorgen de regie.
Tot één dag voor de voorstelling kan men kaarten à € 7,00 bestellen bij café Florijn, tel. 0545-481283. Aan de zaal kosten kaarten € 8,00 en donateurs betalen € 6,00. Basisschoolleerlingen in gezelschap van een volwassene hebben gratis toegang. Een half uur voor aanvang is de zaal open.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook