Home » Borculo » Informatieavond en Open Huis OBS Noord
Algemeen
Borculo

6 maart 2016

Informatieavond en Open Huis OBS Noord

Informatieavond en Open Huis OBS Noord

BORCULO – Op dinsdag 8 maart is er op OBS Noord een informatieavond voor nieuwe, belangstellende ouders. De avond is bedoeld voor ouders van kinderen die voor 1 oktober 2017 vier jaar worden. De informatieavond begint om 19:30 uur. Na een gezamenlijk informatief deel is er de gelegenheid om kennis te maken met de leerkrachten en de school.
OBS Noord streeft er naar om een school te zijn waar kinderen met plezier naar toe gaan. Het gevoel van veiligheid van de leerlingen is dermate hoog dat zij in 2015 het predikaat Veilige School hebben gekregen. Er wordt les gegeven volgens het directe instructie model. Alle leerkrachten verzorgen kwalitatief goed onderwijs dat o.a. resulteert in bovengemiddelde uitstroomresultaten. Ook wordt er gekozen voor kwaliteit op muzikaal gebied en bewegingsonderwijs. Daarom worden de gymlessen verzorgd door vakleerkrachten. De muzieklessen worden verzorgd door een vakleerkracht en de groepsleerkracht.
Op woensdag 9 maart is er Open Huis van 9.00 u tot 11.30 u. Op deze ochtend kunt u de school in bedrijf zien. Naast de groepsactiviteiten geeft één van de leerkrachten programmeerles aan leerlingen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook