Algemeen
Haarlo
Sport

16 maart 2016

HCR Prinsen in bekerfinale samen met koploper MCR/De Uitspanning

HCR Prinsen in bekerfinale samen met koploper MCR/De Uitspanning

BORCULO – De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo zijn voor de strijd om de beker ingedeeld in poule A samen met de huidige koploper in de eredivisie MCR/De Uitspanning uit Barendrecht, De Distel uit Roosendaal en het tweede team van De Molen uit Reusel dat momenteel de tweede plaats bezet in de tweede divisie poule vier. Eerste in deze poule is De Molen 1 dat één punt voorsprong heeft.
HCR Prinsen begint op donderdag 7 april om 19:00 uur in Rijsbergen met de wedstrijd tegen De Distel, dat bestaat uit Gerwin Valentijn, Sjef Philipoom, John Tijssens en Puck van Aart. Het team van manager Dinand Prinsen bestaat uit Anno de Kleine, Jelle Pijl, Johan Claessen en Raymund Swertz.
In poule B zijn ingedeeld Buffalo.nl uit Den Haag, Dallinga.com uit Sluiskil, Post Luchtkanalen uit Rosmalen en het reeds gedegradeerde V.D.O. uit OSS. De poule wedstrijden lopen door tot en met zaterdagnamiddag, gevolgd door de kruisfinales op zaterdagvond en zondagmorgen. De finale is zondagmiddag 10 april om 14:00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook