Home » Borculo » Afsluiting project ‘Beroepen’ door leerlingen school Noord
Algemeen
Borculo

19 maart 2016

Afsluiting project ‘Beroepen’ door leerlingen school Noord

Afsluiting project ‘Beroepen’ door leerlingen school Noord

BORCULO – De afgelopen 2 weken werkten de kinderen van o.b.s. Noord aan het project beroepen. Verschillende gastsprekers zijn langs geweest om iets over hun beroep te vertellen aan de leerlingen. Er is o.a. een politieagent, verzorgende, een danseres en een fysiotherapeut langs geweest.
Ook heeft de school verschillende uitstapjes gemaakt naar bedrijven, zoals naar een boerderij, een bakkerij, apotheek en een supermarkt. Op vrijdag 18 maart was de afsluiting van het project met een tentoonstelling in de school van het gemaakte werk, een beroepenspel op het plein, een vossenjacht door de wijk waar de kinderen van groep 8 de vossen mogen zijn.
Foto’s
Afsluiting project 'Beroepen' door leerlingen school Noord (1)
Afsluiting project 'Beroepen' door leerlingen school Noord (3)

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

 • 30 november 2022

  BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

 • 22 november 2022

  BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

 • 22 november 2022

  BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com