Home » Borculo » Recordaantal deelnemers schoolvoetbal v.v. Reünie
Algemeen
Borculo
Sport
Voetbal

6 april 2016

Recordaantal deelnemers schoolvoetbal v.v. Reünie

Recordaantal deelnemers schoolvoetbal v.v. Reünie

BORCULO – Net als andere jaren organiseert v.v. Reünie ook dit jaar het schoolvoetbal voor de groepen 5/6 en 7/8 van de basisscholen uit de voormalige gemeente Borculo. De organisatie, die in handen is van Remco van den Berg en Kees Bosma heeft dit jaar bepaald geen eenvoudige opgave, want er hebben zich een record aantal teams, maar liefst 44, 20 bij de groepen 5 en 6 en zelfs 24 bij de groepen 7 en 8, aangemeld en dat zorgt ervoor, dat er ook heel veel vrijwilligers nodig zijn om de wedstrijden in goede banen te leiden.
Op woensdag 13 april is het de beurt aan de groepen 5 en 6 en op woensdag 20 april zijn de kinderen van groep 7 en 8 aan de beurt. Er strijden niet alleen jongens om de titel, maar ook veel scholen hebben één of meerdere meisjesteams ingeschreven. De winnaars van de groepen mogen zich schoolvoetbalkampioen van Borculo noemen en zij vertegenwoordigen Borculo in de volgende ronde: de regiofinale. De halve finale voor groep 5,6 wordt op woensdag 18 mei gehouden bij Sprinkhanen in Didam en de finale is op zaterdag 4 juni bij OVC’21 in Ommen. Groep 7,8 moet nog een extra hobbel nemen: de Regiofinale, die is op woensdag 11 mei bij FC. Winterswijk. De winnaars van dit toernooi gaan naar de halve finale op woensdag 25 mei bij Quick’20 in Oldenzaal en de winnaars van dit toernooi gaan ook naar de finale in Ommen op zaterdag 4 juni.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com