Algemeen
Gelselaar

6 april 2016

Muzikale tijdruimtereis met Excelsior

Muzikale tijdruimtereis met Excelsior

GELSELAAR – Zaterdag 16 april 2016 geeft Muziekvereniging Excelsior een donateursconcert in Sportzaal De Benneker. Het publiek wordt meegenomen op een pop muzikale tijdruimtereis, een bijzondere reis die alleszins de moeite waard is. Het geluid van Excelsior zal worden begeleid door passende geprojecteerde beelden en speciale effecten. Ook zullen deze avond vijf jubilarissen gehuldigd worden.
Om 19.30 uur begint de jeugddrumband, waarna achtereenvolgens het leerlingenorkest en de malletband zullen optreden. Zij spelen diverse nummers die verband houden met het thema. Na de pauze verzorgt het harmonieorkest de echte pop muzikale reis door de 20e eeuw. Men begint in de “Roaring twenties” en doet vervolgens ieder decennium aan om te eindigen in de jaren ’90.
De entree bedraagt € 3,00 voor volwassenen. Kinderen tot en met de basisschool hebben vrij entree.
Het bestuur van Excelsior wil de donateurs graag goed informeren over de activiteiten van de vereniging. Aan de flyer die in en om Gelselaar verspreid gaat worden, zal een strookje komen waarop donateurs kunnen aangeven wanneer ze in de toekomst per e-mail een activiteitenagenda willen ontvangen. Dit strookje kan dan op 16 april worden ingeleverd.
Donateurs die 16 april onverhoopt verhinderd zijn of de flyer niet ontvangen hebben, kunnen hun naam en (e-mail)adres ook doormailen naar excelsiorgelselaar@online.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook