Algemeen
Berkelland

6 april 2016

Repair Café Borculo wordt Repair Café Berkelland

Repair Café Borculo wordt Repair Café Berkelland

BORCULO – Al ruim anderhalf jaar repareert het Repair Café in Borculo allerhande huis,- tuin en keuken apparaten, worden botte gereedschappen weer scherp gemaakt, wordt vakkundig kleding versteld, en horloge batterijen vervangen. In eerste instantie was dit bedoeld voor alle inwoners van Borculo en omgeving, maar gaandeweg worden ook steeds meer reparatieverzoeken van mensen uit omliggende plaatsen behandeld. Om dit te bestendigen veranderd de naam in Repair Café Berkelland. Er verandert verder helemaal niets, maar ook de inwoners van Eibergen, Neede en Ruurlo en omgeving weten zo dat zij ook van harte welkom zijn. De naamwijziging moet hieraan bijdragen.
Woensdag 13 april staat Repair Café Berkelland wederom in het teken van scherp gereedschap, een prolongatie van 9 maart, want er valt nog heel wat botte gereedschappen scherp te maken. Vakkundige vrijwilligers slijpen huishoudscharen, keukenmessen, snoeischaren, heggenscharen, takkenscharen, kantenknippers, houtbeitels etc. Ook voor het slijpen en nieuw vetten van elektrische heggenscharen kunt u terecht. Zeker nu het tuinseizoen nadert is het wel zo prettig om scherpe tuin gereedschappen voor handen te hebben. Uiteraard worden er dan ook weer allerhande huis,- tuin, en keuken apparaten gerepareerd, kleding versteld, horlogebatterijen vervangen en defecte Senseo apparaten hersteld.
Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en is met name bedoeld voor hen die het repareren niet (meer) kunnen. De reparaties en het verstelwerk zijn gratis. De eventueel gebruikte onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. De bezoekers kunnen meekijken met de reparatie of tegen een kleine prijs een kop koffie gebruiken in het naastgelegen eetcafé De Hoeksteen. Hiervoor krijgt men een reductiebon bij de receptie van Repair Café Berkelland. Plaats en tijd van handeling: woensdag 13 april, verder elke 2e woensdag van de maand van 13.00 -17.00 én van 18.30 – 21.00 uur in De Schuur, eetcafé De Hoeksteen, Steenstraat 3, 7271 BN Borculo. Informatie: repaircafeberkelland@kpnmail.nl of 06-57 977 625.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook