Home » Borculo » Promoteam Giro d’Italia zaterdag in Borculo
Algemeen
Borculo
Featured

8 april 2016

Promoteam Giro d’Italia zaterdag in Borculo

Promoteam Giro d’Italia zaterdag in Borculo

BORCULO – Het Giro Promoteam komt naar Berkelland toe. Het promotieteam is morgen (zaterdag) van 10.00 tot 12.00 uur op de Veemarkt in Borculo en na 14.00 uur op het Kerkplein in Ruurlo.
Het Giro d’Italia Promoteam reist tot en met de start van de Giro door bijna heel Gelderland. Het Promoteam komt met een 4 meter hoge replica van de Giro Trophy naar de verschillende doorkomstgemeenten van de Giro. (de derde etappe, Nijmegen-Berkelland-Arnhem, gaat op zondag 8 mei dwars door het centrum van Borculo en Ruurlo)
Iedereen kan met de levensgrote Giro Trophy op de foto. Het Promoteam maakt een leuke foto met de trofee. Deze wordt een dag later geplaatst op de Facebook-pagina van Giro Gelderland.
Bezoekers die op de foto zijn gezet, kunnen zichzelf of vrienden taggen. De foto met de meeste likes wint één van de roze truien. Kinderen kunnen met hun klasgenoten voor de meest gelikete foto originele Giro Gelderland fietsbellen winnen voor de hele klas.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com