Home » Borculo » Kiezel en Kei wint J.W. Scheperstoernooi v.v. DEO
Algemeen
Borculo
Sport
Voetbal

11 april 2016

Kiezel en Kei wint J.W. Scheperstoernooi v.v. DEO

Kiezel en Kei wint J.W. Scheperstoernooi v.v. DEO

BORCULO (DIJKHOEK) – Op woensdag 6 april j.l. werd op de voetbalvelden van v.v. D.E.O. het jaarlijkse J.W. Schepers Schoolvoetbaltoernooi gehouden. Een recordaantal van 20 teams uit de groepen 3 & 4, afkomstig van 7 basisscholen uit Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo, nam het in 4 poules tegen elkaar op.
Onder toeziend oog van heel veel ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere belangstellenden werd door de deelnemende jongens en meisjes goed gevoetbald. Na de poulewedstrijden gingen de nummers één van elke poule door naar de halve finales. In deze halve finales won H.W. Heuvelschool 1 van Kiezel & Kei 1 en wist School Noord 3 te winnen van De Keikamp 2. De finale tussen Kiezel & Kei 1 en School Noord 3 werd met 6 – 0 gewonnen door Kiezel & Kei 1. H.W. Heuvelschool 1 wist de derde plaats te behalen door in de troostfinale met 1 – 0 te winnen van De Keikamp 2.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com