Algemeen
Borculo
Sport
Voetbal

18 april 2016

St. Joris en Heuvelschool winnaars schoolvoetbal Reünie

St. Joris en Heuvelschool winnaars schoolvoetbal Reünie

BORCULO – Woensdag 13 april was de eerste schoolvoetbalmiddag en wel voor de groepen 5 en 6 van de basisscholen van de voormalige gemeente Borculo. Bij de jongens streden 14 teams in 3 poules om een plaats in de halve finale en uiteindelijk natuurlijk om een plaats in de finale en de toernooi winst, waarbij de Heuvelschool, St. Jorisschool 2 en de van der Lugtschool al hun poulewedstrijden wonnen, beste nummer 2 St. Jorisschool 3 maakte de halve finales kompleet.
Bij de meisjes waren 7 teams, die allemaal tegen elkaar speelden met aan het eind van de middag een ranglijst met daarin de St.Jorisschool 2 fier aan kop. Zij wonnen alle wedstrijden. Terechte winnaars dus. Klasse meiden!
Net als elk jaar kan de organisatie ook dit jaar terugzien op een zeer geslaagde middag. Kinderen streden fel, maar sportief om de punten tijdens de diverse wedstrijden en dreigde het even mis te gaan, dan waren daar altijd de scheidsrechters nog om alles soepel weer in goede banen te leiden. Het was mooi, dat dit jaar ook 2 dames van Reünie dames 1 bereid waren om wedstrijden te leiden. Fijn dames!
Aan het eind van de middag mocht Remco van den Berg de bekers uitreiken, maar dat deed hij niet voordat hij eerst alle vrijwilligers had bedankt, want zij zijn onmisbaar.
Uitslagen Meisjes:
1. St. Jorisschool 2
2. St. Jorisschool 1
3. Kiezel en Keischool
4. Heuvelschool
Uitslagen Jongens:
1. Heuvelschool
2. St. Jorisschool 3
3. van der Lugtschool
4. St. Jorisschool 2

Advertentie:

Booking.com

Lees ook