Home » Borculo » BMAC Borculo zoekt motorverkeersregelaars voor Giro d’Italia
Algemeen
Borculo

19 april 2016

BMAC Borculo zoekt motorverkeersregelaars voor Giro d’Italia

BMAC Borculo zoekt motorverkeersregelaars voor Giro d’Italia

BORCULO – De organisatie van de Giro heeft een verzoek ingediend bij BMAC Borculo voor het leveren van verkeersregelaars om de tweede en derde etappe in Gelderland op 7 en 8 mei goed en veilig te laten verlopen.
Het is voor de motorclub uit Borculo een hele eer om dit geweldige evenement te mogen begeleiden. De club heeft vorig jaar met groot succes ook motorverkeersregelaars mogen leveren voor de Tour de France.
De Giro trekt dit jaar twee dagen door Gelderland en doet ook de Achterhoek aan. Het is voor motorverkeersregelaars een mooie ervaring om ook eens in hun eigen omgeving actief te zijn.
Hoewel er al veel aanmeldingen zijn is de BMAC nog op zoek naar een groot aantal motorverkeersregelaars. Ben je in het bezit van een motor en wil je op 7 en/of 8 mei meedoen met een grandioos evenement, meld je dan aan via de link op www.bmac-borculo.nl onder Toer. Voor meer informatie kun je via toer@bmac-borculo.nl contact opnemen. Vanzelfsprekend ontvang je bij deelname een onkostenvergoeding.
Wil je meedoen meld je dan per omgaande aan. De inschrijving eindigt op 25 april. Na inschrijving ontvang je een uitnodiging voor het volgen van een korte instructie via de pc, zodat je bevoegd bent om het verkeer in goede banen te leiden.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com