Home » Borculo » Veel activiteiten op Koningsdag Borculo
Algemeen
Borculo
Featured

19 april 2016

Veel activiteiten op Koningsdag Borculo

Veel activiteiten op Koningsdag Borculo

BORCULO – Op de parkeerplaats aan de Kerkstraat en de omliggende straten worden er een op Koningsdag, woensdag 27 april, verschillende activiteiten georganiseerd. Hieronder een uitgebreid programma.
10.00 – 12.30 uur: Oranje Kindermarkt voor kinderen tot en met de basisschoolleeftijd. De kinderen mogen alleen eigen spulletjes verkopen, zoals niet meer gebruikt speelgoed, kindertijdschriften, kinderboeken, puzzels of dingen die ze zelf hebben gemaakt. Het liefst zo veel mogelijk spulletjes die oranje van kleur zijn of een “oranje gevoel” geven.
Voor elke kleine “marktkoopvrouw” of “marktkoopman” is er een zakje snoepgoed. Bovendien zal een jury beoordelen wie de beste drie verkopers of verkoopsters zijn. De prijsuitreiking is om ca. 12.35 uur. Ook wordt dan de prijswinnaar van de ballonnenwedstrijd van het afgelopen Septemberfeest bekend gemaakt.
12.45 – 13.00 uur: Streetdance door LG-Dance.
13.00 – 14.00 uur: Fietstocht met een lengte van ca. 23 km. Deelname kost € 2,50 p.p. inclusief één consumptiemunt.
13.00 – 18.00 uur: Mega Stormbaan, klimtoren en Stand Up Paddling.
14.00 – 18.00 uur: Optredens van The Nightstars
Maar er is meer: al vanaf 10.00 uur kun je springen op een luchtkussen, is er een schminkhoek (allemaal gratis) en zijn er gezellige zitjes voor een drankje en een hapje. Ook is er een suikerspin- en snoepkraam.

Advertentie:

Lees ook