Home » Borculo » Streekderby DEO tegen v.v. Ruurlo: DEO neugt oe
Algemeen
Borculo
Sport
Voetbal

19 april 2016

Streekderby DEO tegen v.v. Ruurlo: DEO neugt oe

Streekderby DEO tegen v.v. Ruurlo: DEO neugt oe

BORCULO – Op zondag 1 mei vindt de wedstrijd v.v. DEO tegen v.v. Ruurlo plaats. Een streekderby waarbij andere sentimenten een rol gaan spelen. Voor Ruurlo lijkt de competitie erop te zitten, al maken ze nog een kleine kans op de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse. Voor DEO zijn de belangen groot: rechtstreekse degradatie moet worden afgewend! De wedstrijd zal dan ook vol spanning zijn.
Een speciale commissie van voetbalvereniging DEO heeft de wedstrijd aangegrepen om er een heus (familie)evenement van te maken: DEO neugt oe! De middag draait uiteraard voor een groot deel om de wedstrijd, maar ook voor, tijdens en na de wedstrijd is er van alles te doen op het sportpark aan de Platvoetsdijk in Borculo (Dijkhoek).
Vanaf 13 uur is het complex geopend met vanaf 13.15 uur een wedstrijd tussen de jonge minipups van DEO tegen de minipups van Ruurlo.
Kindcentrum Avonturijn uit Borculo is aanwezig om te schminken en te knutselen met de kinderen, er zijn springkussens, er is een hindernis/stormbaan en je kunt boogschieten en blaaspijpschieten. Deze activiteiten zijn allen gratis voor de bezoekers aan de wedstrijd!
Voor en na de wedstrijd is er muziek van Swinging Town. Na de wedstrijd worden de BBQ’s aangestoken en kan tegen een vergoeding gegeten worden. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.
Vanwege de verwachte drukte wordt bezoekers verzocht zoveel mogelijk met de fiets te komen. Auto’s kunnen parkeren bij Buitencentrum Kerkemeijer.

Advertentie:

Lees ook