Algemeen
Borculo
Featured

23 april 2016

Koningsdag activiteiten verplaatst naar Muziekcentrum

Koningsdag activiteiten verplaatst naar Muziekcentrum

BORCULO – In verband met de verwachte slechte weersvoorspelling voor aankomende Koningsdag, woensdag 27 april, heeft de organisatie besloten de Koningsdag activiteiten te verplaatsen naar het Muziekcentrum Borculo. Het Muziekcentrum zit aan de Haarloseweg 7 en is geopend vanaf 8.00 uur. Verkoopplaatsen zullen worden toegewezen vanwege de beperkte ruimte.
Het programma
10.00 – 12.30 uur: Oranje kindermarkt voor kinderen tot en met de basisschoolleeftijd. De kinderen mogen alleen eigen spulletjes verkopen, zoals niet meer gebruikt speelgoed, kindertijdschriften, kinderboeken, puzzels of dingen die ze zelf hebben gemaakt. Het liefst zo veel mogelijk spulletjes die oranje van kleur zijn of een “oranje gevoel” geven. Voor elke kleine “marktkoopvrouw” of “marktkoopman” is er een zakje snoepgoed. Bovendien zal een jury beoordelen wie de beste drie verkopers of verkoopsters zijn. De prijsuitreiking is om ca. 12.35 uur. Ook wordt dan de prijswinnaar van de ballonnenwedstrijd van het afgelopen Septemberfeest bekend gemaakt.
12.45 – 13.00 uur: Streetdance door LG-Dance
13.00 – 14.00 uur: Fietstocht met een lengte van ca. 23 km. Deelname kost € 2,50 pp inclusief één consumptiemunt.
14.00 – 18.00 uur: Optredens van The Nightstarts.
Maar er is meer: een schminkhoek en ballonnenclown en er zijn gezellige zitjes voor een drankje en een hapje. Ook is er een suikerspin- en snoepkraam.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook