Home » Borculo » Loopgroep Borculo gaat 10 mei van start
Algemeen
Borculo

25 april 2016

Loopgroep Borculo gaat 10 mei van start

Loopgroep Borculo gaat 10 mei van start

BORCULO – Op dinsdagavond 10 mei start Run2gthr met een loopgroep in Borculo onder leiding van trainer Stefan Scanu, bekend van het succesvolle ARGO Topteam uit Doetinchem.
Als startlocatie wordt gebruik gemaakt van de gastvrijheid van voetbalvereniging Reünie op Sportpark “De Wildbaan” die kleedkamers met douches beschikbaar stelt. Bij de trainingen staat plezier voorop. Een training duurt ongeveer 75 minuten en bestaat uit: rustig inlopen, losmakende oefeningen, loopscholing/-techniek, kerntraining (meestal een vorm van intervaltraining) en een cooling down. Run2gthr gaat de samenwerking aan met Intersport Borculo. Zij zullen elkaar waar mogelijk gaan ondersteunen.
Run2gthr verzorgt looptrainingen voor iedereen, van (beginnende) recreatieve lopers tot wedstrijdlopers. Iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring, die op ontspannen wijze onder deskundige begeleiding wil leren hardlopen is welkom! Loop je al een tijdje hard, of heb je in het verleden gelopen, maar heb je even wat stimulans nodig? Loop een aantal weken mee en je hebt de smaak weer helemaal te pakken! Ook als je wilt toewerken naar een goede tijd op een loopevenement kan Run2gthr je helpen.
Voor meer informatie of aanmelding voor een proeftraining kunt u contact opnemen met: Stefan Scanu, info@run2gthr.nl of tel. 06-33608888.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com