Home » Borculo » Muziek en andere activiteiten tijdens Giro ‘d Italia
Algemeen
Borculo

26 april 2016

Muziek en andere activiteiten tijdens Giro ‘d Italia

Muziek en andere activiteiten tijdens Giro ‘d Italia

BORCULO – Het belooft een mooi ‘roze’ spektakel te worden in de Koppel. Zondag 8 mei rond 14.30 uur zal de Italiaanse wielerkoers Giro ‘d Italia over de Koppel het J.W.Andriessen passeren. Reden voor vrijwilliger Jaime Lebbink van Stichting Wijkgebouw De Koppel om samen de handen in één te slaan met welzijncoach Anet Maas van het Careaz J.W. Andriessen.
Er zijn tussen 11.00 en 16.00 uur diverse activiteiten georganiseerd voor alle inwoners van Borculo. Het voorplein van het J.W. Andriessen zal fleurig en kleurig roze gekleurd zijn.Er is Live muziek met o.a. Marieke Dollekamp, DJ Mike, Johan Groothuis & Muziekvereniging Amacitia uit Geesteren.
Voor de kleintjes is er een springkussen en de mogelijkheid om je te laten Schminken. In het kader van Moederdag is Annabell’s Nagelstudio aanwezig om alle moeders te voorzien van prachtige nagels. Dommerholt staat er met een ijskar. Ook is er koffie met een Giro gebakje te verkrijgen op het terras van het J.W. Andriessen en tussen de middag een broodje.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com