Home » Borculo » 2e titel voor meisjes Kerkemeijer Gemini
Algemeen
Borculo
Sport

28 april 2016

2e titel voor meisjes Kerkemeijer Gemini

2e titel voor meisjes Kerkemeijer Gemini

BORCULO – In december werd Meisjes C1 kampioen in de 2e klas, afgelopen zaterdag behaalden ze ook de titel in de 1e klas. Voortreffelijke prestaties. Voor veel en luidruchtig publiek speelden de meisjes tegen naaste concurrent Webton Hengelo C1 een echte kampioenswedstrijd.
Er moesten 2 sets gewonnen worden om het kampioenschap binnen te halen, Webton moest daarvoor met 1-3 winnen. Na een stroeve start werd de 1e set gewonnen met 25-18. De 2e set werd na een spannende strijd met 26-24 in winst omgezet. Daarmee was de titel binnen. Uiteindelijk werd het 3-1 voor het team van trainer/coach Henk Brinkerhof. Na afloop werden er vele felicitaties, de kampioenstaart , de Nevobo medaille en leuke cadeaus in ontvangst genomen.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com