Home » Borculo » Het Klein Begin Borculo naar het Gelredome
Algemeen
Borculo

2 mei 2016

Het Klein Begin Borculo naar het Gelredome

Het Klein Begin Borculo naar het Gelredome

BORCULO – Jeugddrumband het Klein Begin is druk bezig met allerlei nieuwe projecten, waarvan er één toch wel heel bijzonder is. De jeugddrumband mag namelijk eind 2017 optreden voor zo’n 15.000 bezoekers tijdens de Music Show Scotland Christmas Special. Deze familieshow vindt plaats op 23 december 2017 in de grootste arena van het oosten; het Gelredome in Arnhem.
De jeugddrumband bestaat uit drummers en majorettes vanaf 5 jaar en zij zijn gevraagd om op te treden met een wereldberoemde kerst-hit. Er wordt speciaal voor dit optreden een arrangement geschreven voor de jeugddrumband samen met de complete cast van de Music Show Scotland, die bestaat uit onder andere pipers, drummers, een koor en compleet orkest.
Tot die tijd zit het Klein Begin zeker niet stil. Naast de repetities zal het Klein Begin optreden bij de Bloemetjesmarkt in Borculo, bij Samenloop voor Hoop voor het KWF in Eibergen maar ook bij de 2e editie van de Berkellandse Kids Talent Show. Deze Kids Talent Show wordt georganiseerd door het Klein Begin en vond afgelopen januari voor het eerst plaats. Het werd een weergaloos succes en zal daarom op 5 oktober 2016 opnieuw worden georganiseerd.

Advertentie:

Lees ook