Home » Borculo » 17e editie Taptoe Borculo op 18 juni
Algemeen
Borculo
Featured

4 mei 2016

17e editie Taptoe Borculo op 18 juni

17e editie Taptoe Borculo op 18 juni

BORCULO – Op zaterdag 18 juni 2016 vindt de 17e Taptoe in Borculo plaats, die wordt georganiseerd door de St. voor Cultuur, Sport en Spel. De taptoe zal, na de zeer goede ervaringen van de laatste twee jaren, weer plaatsvinden op het hoofdveld van Voetbalvereniging Reünie aan de Haarloseweg 13 te Borculo, met een gedeeltelijk overdekte tribune. De begintijd van de taptoe is, net als vorig jaar, om 14.30 uur en eindigt om ± 17.00 uur. Gebleken is dat deze tijd prettiger is voor gezinnen met kinderen en ook voor ouderen.
Wel zit er een wijziging in het weekeinde, waarin de taptoe wordt gehouden. Dit jaar zal de taptoe plaatsvinden op de derde zaterdag van juni, zodat de culturele activiteiten in Borculo verdeeld worden en er zowel het derde als het vierde weekeinde van juni van alles in het centrum van Borculo te beleven is.
De organisatie, de Stichting voor Cultuur Sport en Spel, heeft voor 2016 een prachtig programma samengesteld. Ze is zeer verheugd dat dit jaar het Drum & Bugle Corps Jubal uit Dordrecht een optreden zal verzorging in Borculo, in het jaar dat het korps maar liefst 105 jaar bestaat. Zowel de junioren als de senioren zullen hun show laten zien en horen. De stichting is er weer in geslaagd een zeer afwisselend programma te kunnen presenteren.
Naast Jubal, treden namelijk ook de Showband Rheden en Brandweerharmonie uit Bilthoven op. Vrijwilligers van het Brandweermuseum in Borculo zullen daarbij nadrukkelijk aanwezig zijn. Vanuit de regio wordt een optreden verzorgd voor het Advendo Percussion Ensemble uit Nijverdal, die o.a. de show ‘Priceless’ zal brengen, waarmee ze eerder dit jaar eerste zijn geworden in hun klasse.
De voorverkoop van entreekaarten voor de Taptoe start op zaterdag 14 mei 2016, bij TIB/VVV Borculo aan de Hofstraat 5 en bij Tabak en Wijn en Zo aan de Veemarkt 4 in Borculo. De kosten bedragen voor volwassenen € 12,= per persoon in de voorverkoop en € 15,= aan de kassa op 18 juni a.s.; kinderen tot 12 jaar mogen voor half geld naar de taptoe, mits onder begeleiding van een volwassene. Houd dus zaterdagmiddag 18 juni 2016 vrij en kom genieten van de Taptoe in Borculo vanaf 14.30 uur op het hoofdveld van V.V. Reünie in Borculo.

Advertentie:

Lees ook