Home » Borculo » Repair Café Berkelland ook in de zomertijd actief.
Algemeen
Borculo

4 mei 2016

Repair Café Berkelland ook in de zomertijd actief.

Repair Café Berkelland ook in de zomertijd actief.

BORCULO – Ook in de zomermanden is Repair Café Berkelland actief. Al ruim anderhalf jaar repareert het Repair Café Berkelland in Borculo allerhande huis,- tuin en keuken apparaten, worden botte gereedschappen weer scherp gemaakt, wordt vakkundig kleding versteld, en horloge batterijen vervangen. Dat doen de vrijwilligers ook in de komende maanden.
Woensdag 11 mei staat Repair Café Berkelland in het teken van scherp gereedschap en reparaties van Senseo apparaten. Vakkundige vrijwilligers slijpen huishoudscharen, keukenmessen, snoeischaren, heggenscharen, takkenscharen, kantenknippers, houtbeitels etc. Ook voor het slijpen en nieuw vetten van elektrische heggenscharen kunt u terecht. Zeker nu het tuinseizoen nadert is het wel zo prettig om scherpe tuin gereedschappen voor handen te hebben.
Uiteraard worden er dan ook weer allerhande huis,- tuin, en keuken apparaten gerepareerd, kleding versteld, horlogebatterijen vervangen en defecte Senseo apparaten hersteld.
Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en is met name bedoeld voor hen die het repareren niet (meer) kunnen. De reparaties en het verstelwerk zijn gratis. De eventueel gebruikte onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. De bezoekers kunnen meekijken met de reparatie of tegen een kleine prijs een kop koffie gebruiken in het naastgelegen eetcafé De Hoeksteen. Hiervoor krijgt men een reductiebon bij de receptie van Repair Café Berkelland. Plaats en tijd van handeling: woensdag 11 mei, verder elke 2e woensdag van de maand van 13.00 -17.00 én van 18.30 – 21.00 uur in De Schuur, eetcafé De Hoeksteen, Steenstraat 3, 7271 BN Borculo. Informatie: repaircafeberkelland@kpnmail.nl of 06-57 977 625.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com