Algemeen
Sport
Sportuitslagen

11 mei 2016

Sportuitslagen van de week (18)

Sportuitslagen van de week (18)

Elke week verzamelen we de uitslagen van de sportverenigingen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Heeft of mist u uitslagen op de website? U kunt ons e-mailen op info@overborculo.nl.

Voetbal

EGVV – Bredevoort: 1-1
DEO – KSH: 2-1
MEC – Reünie: 0-2

Korfbal

Olympia ’22 F1 – HKC (He) F1: 11 – 7
Olympia ’22 C1 – Rheko C2: 1 – 16

Paardensport

Op Hemelvaartsdag was er een wedstrijd in Neede. Chantal Thuinte behaalde met Zanidin een tweede plaats in de klasse L2 dressuur. Afgelopen weekend werd er in Ruurlo gesprongen. Lieke Walvoort werd met Grandios tweede in de klasse B. Eveneens was er een tweede prijs voor Jan Lutke Willink met zijn paard Zisinaa. De combinatie kwam uit in de klasse L. Allen komen uit voor de Hamelandse Ruiters.
Ponyruiters uit Geesteren hebben prijs
Op Hemelvaartsdag tijdens het concours in Neede werd Roos Dekkers met haar pony What Else 2e in het L springen, ze had een mooie 1e ronde en ook in de barrage bleef ze foutloos. Ze was de beste ruiter uit Berkelland in deze categorie en dus mocht ze meestrijden om de grote prijs van Berkelland. Frederieke ter Woerds werd donderdag 2e in de klasse L1 dressuur met haar D pony Golden Boy, ze had van de jury 188 punten gekregen. Regina Kappert behaalde op ditzelfde concours een 4e plek in het B dressuur met haar pony Ester Blitz Bb met 188 punten. Zaterdag is Roos Dekkers nog in Hengelo gld gestart met haar pony What Else en hier werd ze 1e in de klasse B dressuur met 188 punten.
Al deze combinatie’s komen uit voor de Hamelandse ponyclub in Geesteren.

Dans

Selectieteam Slay-It van Dansstudio LG-Dance viel zondag 8 mei tijdens de wedstrijd, ‘Battle of the East’, voor de derde keer in de prijzen. Dit keer werden ze eerste onder leiding van Ryan Soesman en Chériëlle Dollekamp. Hiervoor werden ze 2e en 3e tijdens de voorrondes van het NK. Zondag 26 juni doet het Slay-It team mee met het Nederlands Kampioenschap in Ahoy te Rotterdam.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook