Home » Borculo » De Graafschap sluit seizoen af tegen v.v. DEO
Algemeen
Featured

13 mei 2016

De Graafschap sluit seizoen af tegen v.v. DEO

De Graafschap sluit seizoen af tegen v.v. DEO

BORCULO – Als afsluiting van het lopende voetbalseizoen speelt de Graafschap dinsdag 24 mei om 19:00 uur op sportpark Dijkhoek bij Borculo een oefenwedstrijd tegen het eerste elftal van v.v. DEO. Voor deze gelegenheid wordt het eerste elftal aangevuld met een aantal gastspelers van voetbalverenigingen uit de regio.
Momenteel strijden zowel DEO 1 als de Graafschap nog om handhaving. De wedstrijd is de laatste mogelijkheid dit seizoen om de selectiespelers van De Graafschap aan het werk te zien. Daarnaast zullen de spelers van v.v. DEO en de door haar gevraagde gastspelers hun huid zo duur mogelijk willen verkopen.
De entree voor de wedstrijd bedraagt €5,00. Kinderen onder de 1.40 meter hebben gratis entree.
Vanwege de verkeerstoeloop vraagt de organisatie om, indien mogelijk, met de fiets te komen. Fietsen kunnen gestald worden op de parkeerplaats van v.v. DEO aan de Platvoetsdijk in Borculo. Auto’s kunnen worden geparkeerd bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg.
Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op de website van v.v. DEO, www.vvdeo.nl, en via de Facebookpagina van de club.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com