Algemeen
Borculo
Sport

17 mei 2016

Volleybal les voor basisscholieren

Volleybal les voor basisscholieren

BORCULO – In samenwerking met de Sport Federatie Berkelland (SFB) organiseerde volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini op 10,12 en 13 mei “Sportintro Volleybal” op 4 basisscholen in Borculo, met de bedoeling de kinderen enthousiast te maken voor volleybal.
De deelnemende scholen waren: OBS Kiezel en Kei, OBS H.W. Heuvelschool, OBS Noord en CBS de Wereldboom. In de gymles van de groepen 3 t/m 5 en soms zelfs 3 t/m 8 liet een trainer van de Nevobo met een trainer van Gemini de kinderen kennismaken met de beginselen van volleybal. Na de warming-up werden er spelenderwijs allerlei baltechnieken aangeboden. De les werd afgesloten met een spel in de vorm van smashbal.
Met veel plezier en grote inzet werd er door de kinderen aan de intensieve les deelgenomen. Zij en de trainers waren na afloop dan ook erg tevreden. De kinderen die nader kennis willen maken met volleybal, kunnen een aantal keren gratis meetrainen bij Gemini. Informatie hierover is verkrijgbaar via cv@gemini-borculo.nl.
Kijk voor de foto’s en andere informatie op www.gemini-borculo.nl of op de facebookpagina van de Sport Federatie Berkelland.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook