Home » Borculo » Eline Kempers te gast tijdens “de tafel van 10” op Erve Zurel
Algemeen
Borculo

24 mei 2016

Eline Kempers te gast tijdens “de tafel van 10” op Erve Zurel

Eline Kempers te gast tijdens “de tafel van 10” op Erve Zurel

BORCULO – Dinsdag 7 juni is er weer de maandelijkse open koffie ochtend “de tafel van 10” bij Erve Zurel in Borculo. Deze keer is Eline Kempers te gast.
Eline werkt in haar praktijk oa. als hypnotherapeut. “Hypnose is voor de meeste mensen een onbegrijpelijk fenomeen. En sommigen hebben er zelfs een beetje angst voor. Dat is erg jammer en ook onterecht. Hypnose is een hele natuurlijke staat van zijn, die ieder mens elke dag (onbewust) doet. In hypnose kunnen we tot de kern van de mens komen. Hypnose kun je gebruiken als ingang van een probleem waar je mee zit. En daardoor tot de oorspronkelijke oorzaak van het probleem komen” aldus Eline. Zij legt graag uit hoe hypnose werkt en wat men kan verwachten als je bij haar in de praktijk komt.
Het doel van deze koffieochtenden is om vrouwen uit de regio met elkaar in contact te brengen, elkaar te leren kennen, kennis uit te wisselen en te inspireren.
Na een kennismaking rondje, onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekkers, gaat Eline haar verhaal vertellen, en hoe zij ertoe is gekomen om voor hypnose te kiezen.
Praktische informatie
Voor wie? Voor alle vrouwen uit de regio. Dinsdag 7 juni, 09.45 uur – 11.45 uur, * Erve Zurel *Platvoetsdijk 9-11* 7271 NE Borculo email: info@ervezurel.nl.
Kosten: Vrijwillige bijdrage voor de koffie/thee. Meer informatie op www.ervezurel.nl.

Advertentie:


Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 20 september 2022

    BORCULO – De Borculoër Wico van Leeuwen is vermist. De man wordt al sinds 14 mei 2022 vermist en de politie maakt zich zorgen

  • 20 september 2022

    GEESTEREN – Afgelopen weekend werd er in Geesteren het jaarlijkse Schuttersfeest gevierd. Op zaterdag werd het Vaandelzwaaien gehouden, geheel volgens traditie, met muzikale

  • 19 september 2022

    BORCULO – Menigeen gaat binnenkort weer in de tuin aan de slag en dan blijkt het tuingereedschap toch niet meer zo scherp. Maar

Booking.com