Home » Borculo » Algemene Ledenvergadering Geesterens Belang bij “de Scholte”
Algemeen
Gelselaar

24 mei 2016

Algemene Ledenvergadering Geesterens Belang bij “de Scholte”

Algemene Ledenvergadering Geesterens Belang bij “de Scholte”

GEESTEREN – Geesterens Belang houdt op dinsdag 31 mei haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Dit maal op locatie bij “de Scholte”, Horstweg 3 in Geesteren. Aanvang is 20.00 uur.
Geesterens Belang heeft in de dorpsvisie economische bedrijvigheid als één van de dominante thema’s staan. Daarom combineert Geesterens Belang de ledenvergaderingen met een kijkje in de keuken van lokale bedrijven. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt het bewogen afgelopen jaar besproken van de vereniging en de werkgroepen, waarna “de Scholte” zich zal presenteren. Voor meer info kunt u kijken op www.geesterengld.nl.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com