Home » Borculo » Nika Koopman ontvangt verrassingspakket van de Graafschap
Algemeen
Borculo

25 mei 2016

Nika Koopman ontvangt verrassingspakket van de Graafschap

Nika Koopman ontvangt verrassingspakket van de Graafschap

BORCULO – Voorafgaand aan de wedstrijd tussen v.v. DEO en De Graafschap organiseerde v.v. DEO een ‘like en deel’actie op facebook. Winnaar van deze actie werd de 10-jarige Nika Koopman uit Borculo. Groot was de teleurstelling van Nika dan ook toen bleek dat de wedstrijd niet doorging.
V.v. DEO en De Graafschap zijn beiden trots op de echte fans, vandaar dat Nika dinsdagavond verrast werd met een gesigneerd shirt en een gesigneerde bal van de selectie van De Graafschap en een DEO-sjaal. De prijzen kreeg de verraste en enthousiaste Nika overhandigd door de trainer van De Graafschap, Jan Vreman, en de voorzitter van v.v. DEO, Koen Kornegoor.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com