Home » Borculo » Koninklijke onderscheiding voor Caroline Geverink-Jansen
Algemeen
Borculo
Featured

28 mei 2016

Koninklijke onderscheiding voor Caroline Geverink-Jansen

Koninklijke onderscheiding voor Caroline Geverink-Jansen

BORCULO – Burgemeester drs. J.H.A. van Oostrum reikt op zaterdag 28 mei om ongeveer 17.15 uur aan Caroline Geverink-Jansen (53 jaar) uit Borculo de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit. Deze uitreiking gebeurt tijdens de jaarlijkse vrijwilligersdag van de Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo in het gebouw van Muziekvereniging Volharding in Borculo.
Mevrouw C.H. Geverink-Jansen ontvangt deze onderscheiding voor de volgende verdiensten:
Mevrouw C.H. Geverink-Jansen is sinds 1987 actief voor de samenleving. Zo ontplooide en ontplooit zij de volgende activiteiten: secretaris van de Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo, die zowel Koningsdag, Bevrijdingsdag, de 4 mei-herdenking als het Septemberfeest organiseert (1987-heden). Tevens was zij penningmeester van het Oranjegewest Oost-Gelderland en Liemers, één van de twintig Oranjegewesten van de Federatie van Oranjeverenigingen in Nederland met ruim 100 aangesloten Oranjeverenigingen/-stichtingen/-comités (1999-2007).
Op basis van haar activiteiten voor de samenleving kan mevrouw C.H. Geverink-Jansen worden aangemerkt als ‘iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd.’ Gelet op de aard, de duur, de uitstraling en de betekenis van haar activiteiten, ontvangt mevrouw C.H. Geverink-Jansen de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com