Algemeen
Borculo

27 mei 2016

Collecte Rode Kruis in en voor Berkelland

Collecte Rode Kruis in en voor Berkelland

BORCULO – Rode Kruis Nederland houdt haar collecte van 19 tot en met 25 juni 2016. De opbrengst van Rode Kruis Berkelland komt volledig ten goede aan de lokale activiteiten.
Het bestuur van de Rode Kruis Berkelland wil de opbrengst voor dit jaar inzetten om inwoners van de Gemeente Berkelland meer bewust en zelfredzaam te maken in noodsituaties door Eerste Hulp op maat. Dit kan worden bewerkstelligd door workshops of cursussen Eerste Hulp. Maar ook het plaatsen van AED’s en het onderhouden ervan behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast geeft Rode Kruis voorlichtingsavonden en opleidingen zoals onlangs de opleiding ‘Wandelletsel’.
Vrijwilligers
Voor de collectes is het Rode Kruis altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die een paar uur willen collecteren. Interesse? Neem dan contact op met secretaris Cisca Evertse:
Telefoon: 06 450 18 011
Email: cevertse@rodekruis.nl
Het Rode Kruis is een organisatie zonder winstoogmerk. De activiteiten van de afdeling Berkelland bestaan uit het geven van eerste hulp en reanimatiecursussen, het verzorgen van nood- en evenementenhulpverlening en het bevorderen van zelfredzaamheid.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook